Σελίδες

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Review: FLORMAR Cosmetics (part 1)

Γεια σας κορίτσια!

Με τη θερμοκρασία στα ύψη είναι πραγματικά δύσκολη η ζωή μακρυά από κάποια παραλία, ωστόσο εγώ είμαι εδώ και σας ετοιμάζω ένα νέο review που ελπίζω να σας αρέσει!

Τα προιόντα της FLORMAR για τα οποία θα σας μιλήσω σήμερα είναι τα παρακάτω:


#1 : Terracotta Powder No23    Την αγόρασα σε ρόλο bronzer καθώς έχω πάρα πολύ λευκή επιδερμίδα στο πρόσωπο ενώ στο υπόλοιπο σώμα παίρνω ένα χρωματάκι όσο να 'ναι!Προσφέρει μία ελαφριά μπρονζέ απόχρωση που σε συνδυασμό με το περλέ μέρος δίνει πολύ λάμψη που δεν είναι ''ψεύτικη''.Και τα δύο μέρη του προιόντος ωστόσο περιέχουν αυτή τη λάμψη οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το μπρονζέ κομμάτι μόνο του. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν προιόν λόγω απόχρωσης και σταθερότητας-διάρκειας αλλά και γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως:σαν διπλή σκιά ή κάτι που κάνv εγώ είναι να χρησιμοποιώ το περλέ μέρος σαν highlighter.Τί παραπάνω να πω; Απλά τελειο!Το χρησιμοποιώ σε κάθε βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ!
 


#2: Blush - on  No91 Μια ωραία καλοκαιρινή απόχρωση για ρουζ σε ροζ-κοραλί με ελαφρώς πορτοκαλί απόδοση στα μήλα. Γράφει ωραία στο δέρμα, δεν γυαλίζει, το μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι γεμίζει ο κόσμος ρουζ όταν πατε να πάρετε προιόν με το πινέλο. Τέλος, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ποσότητα γιατί κάθεται αρκετό προιόν στο πινέλο.!

 


 Τα κραγιόν προέρχονται από τρεις διαφορετικές σειρές:

#3: Long wearing lipstick No L13 Ένα κραγιόν στο κόκκινο του πάθους! Πλούσια ενυδατική υφή,τέλεια χρωματική απόδοση και ενυδάτωση. Για την υφή του είναι πολύ σταθερό ειδικά αν πουδράρετε τα χείλη σας ή χρησιμοποιήσετε μολύβι από κάτω.Η μυρωδιά του απλά υπέροχη!http://www.flormar.com/English/urungoster.asp?urunid=153&bolumid=3&markaid=9

#4: Pretty Lipstick No  P312 Έχει μία ιδιαίτερη απόχρωση σαν φούξια σκούρο που μωβίζει λίγο. Άψογη χρωματική απόδοση και αυτό, ματ αποτέλεσμα, όχι τόσο ενυδατικό όσο το προηγούμενο θα έλεγα, διακριτικό άρωμα. Αντέχει σαν τατουάζ χωρίς να χρειάζονται κόλπα!http://www.flormar.com/English/urungoster.asp?urunid=197&bolumid=3&markaid=9#


#5: Supershine Lipstick No 523 Η απόχρωσή του είναι πορτοκαλί, αραιό το χρώμα του σε σχέση με τα παραπάνω, δίνει αποτέλεσμα ενός lip gloss σαν ''υγρή'' λάμψη και φυσικά ενυδατικό αφού περιέχει shea butter. Το μόνο αρνητικό του είναι το άρωμά του, προσωπικά δεν με τρελαίνει.http://www.flormar.com/English/urungoster.asp?urunid=104&bolumid=3&markaid=9
 

Τα δύο πρώτα τα συνιστώ ανεπιφύλακτα για φθινόπωρο χειμώνα σαν πιο σκούρα χρωματικά.Το τρίτο το έχω ερωτευτεί κυριολεκτικά για καλοκαίρι! 

#6: Clean Care Apricot Scrub Ένα πολύ απαλό scrub για το πρόσωπο αλλά και για το σώμα για όλους τους τύπους δέρματος. Αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη χωρίς να την ξηραίνει. Έχει πολύ λεπτούς κόκκους που είναι πολύ καλό για τα ευαίσθητα δέρματα αφού δεν τα ερεθίζει κ δεν υπάρχει κίνδυνος για ευρειαγγείες. Εγώ που έχω ένα μικρό πρόβλημα ακμής δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως στη χρήση του. Τέλος μυρίζει υπέροχο καλοκαιρινό βερύκοκο! 


Γενικά αγαπώ τα προιόντα της Flormar, έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση σε σχέση με τις τιμές τους που είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές. Η γκάμα τους είναι τεράστια και σε σχέση με τα είδη και σε σχέση με τα χρώματα!Και το προσωπικό πολύ πρόθυμο και εξυπηρετικό!!!

Τί άλλο να ζητήσει κανείς; 

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!
Γράψτε μου και εσείς από κάτω προιόντα που έχετε δοκιμάσει !!!


Kisses,



2 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου στο review μου για το κραγιον της Flormar. Με βοήθησες πολύ! Θα πρέπει να δοκιμάσω κάποια πιο σκούρα απόχρωση για να διαπιστώσω αν τελικά φταίει το ανοιχτό χρώμα του κραγιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή